Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul – 09 aug – Mirunette 2016 (1)

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016

Dragii nostri, Plumpton este AMAZING!

Toti copiii au ajuns safe&sound in campusul de la Plumpton College! Marti seara (26 iulie), dupa cina, am avut prima intalnire cu staff-ul – care este tanar, entuziast, si extrem de prietenos … o adevarata familie! Ne-am cazat in camere single sau double, alaturi de copii de alte nationalitati. Cu siguranta, acesta este inceputul unor prietenii internationale! Desi avem Wi-fi in campus, semnalul la telefoanele mobile nu functioneaza aproape deloc. Parents, do not worry! Copiii dumneavoastra se simt foarte bine si deja socializeaza cu alti copii din Franta, Italia, Olanda, Rusia, Turcia, China, Japonia si Arabia Saudita! Ioana I. si Eliana au fost primele care au explorat campusul de la Plumpton si au gasit the perfect spot!

Miercuri (27 iulie), copiii au sustinut The Placement Test (testul de engleza) pentru a fi distribuiti in clasa cu nivelul potrivit pentru fiecare.  Asa cum se intampla mai tot timpul, profesorii sunt impresionati de nivelul ridicat de engleza al grupului nostru! Group Leader-ul a primit felicitari – pe care le transmite, mai departe, tuturor parintilor – pentru felul in care s-au descurcat copiii la probe (test grila, eseu si dialog). What a great feeling! Au urmat orele introductive in care ne cunoastem si conversam unii cu altii iar maine vom fi re-distribuiti conform rezultatelor testului. Dupa pranzul de la ora 13 am plecat din campus pentru un shopping spree in vecinatatea campusului, in Eastbourne – la numai 20 de minute de mers cu bus-ul.

Ne-am intors just in time for dinner! Bufetul este international si putem manca oricate portii vrem! Iar desertul este de-li-cios!

Activitatea de seara a constat intr-un joc de atentie si viteza – Minute to win it! Orice proba trebuia realizata in doar un minut! That IS a challenge! Am fost impartiti in 6 grupe mixte si am avut posibilitatea sa ne alegem, in urma unui brainstorming cu colegii, numele echipei din care am facut parte. Toti copiii au fost foarte inventivi iar rezultatul a fost pe masura: Team ONE, Team Pizza, Team Fire Dragons, Team Nameless, Team Super Banana, Team Space, Team English Power. Au fost doua echipe castigatoare cu acelasi punctaj – Super Banana (din care a facut parte Daria) si Fire Dragons (din care a facut parte Indra). Luca a fost cel care a spart gheata si s-a oferit ca voluntar al echipei lui in prima proba a competitiei! Alexia si-a facut deja o prietena foarte buna din Arabia Saudita (Mayan) cu care va imparti camera in curand iar Alex si George s-au imprietenit la ping-pong cu copiii din Italia si Olanda. Catalina, Raisa si Ioana B. sunt deja bune prietene si s-au cunoscut cu fete din Italia si Rusia.

Astazi, (joi, 28 iulie) incepem orele de engleza in forta, repartizati in grupele noi. Vor incepe si optionalele de echitatie!! Revenim cu poze si detalii savuroase!

Va trimitem poze din campus si din timpul activitatii de seara ! Get a glimpse of the AMAZING English countryside!

Cristiana S. – Group Leader! 🙂 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de limba engleza, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate periodic.

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-ne si noi te vom indruma pentru a face cea mai buna alegere.

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul – 09 aug – Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul - 09 aug - Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza Plumpton College, Brighton UK 26 iul – 09 aug – Mirunette 2016