Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august,Mirunette 2016 (1)

Dragi parinti,

Călătoria a fost ok, si transferul către Oxford. Am fost cazați repede, in aceeași clădire, doar separati in fete si băieți. Camerele sunt ok si copiii sunt mulțumiți – unul dintre băieți are si propria baie. Atât fetele cat si băieții au camera comună/bucatarie+living, unde deja s-au adunat ca să socializeze.

După cazare am avut cca 30 Min timp liber, după care am fost conduși la clădirea care găzduiește si sala de mese. La 19.30 am revenit la aceeași clădire – lângă care se afla si meeting point pentru Embassy School – pentru ca elevii să poată participa la activitatea de seara – welcome games. Tudor si Vlad au ales fotbal (nesurprinzator) iar ceilalți au participat la jocurile organizate. Trei dintre băieți au fost obosiți – Cosmin, Andrei si Adrian – si au rămas în camera/casa. Copiii care au participat la jocuri s-au distrat foarte mult.

A doua zi -azi- am mers la micul dejun si momentan ne aflăm intr-o sala de conferințe pentru induction ceremony si testare. Azi va fi organizat și un tur al campusului/orasului si copiii vor primi rezultatele testării si repartizarea or grupe până în seara aceasta.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Oxford puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Andreea D. – Group Leader