Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (3)

Dragii nostri,

Va transmitem salutari din Cambridge si va scriem ultimele noutati πŸ™‚

Sambata dimineata am plecat voiosi la Londra. Am profitat de vremea frumoasa si am admirat Buckingham Palace, Trafalgar Square, Westminster Abbey cu faimosul Big Ben si Tower of London. A urmat croaziera pe Tamisa in care un ghid glumet ne-a dezvaluit secretele Londrei de la bordul vasului. Dupa-amiaza am avut o sesiune de shopping in Covent Garden.

Seara, dupa disco night, ne-am luat ramas bun cu lacrimi in ochi de la prietenii pe care ni i-am facut in Oxford si Jesus College si am inceput sa ne pregatim pentru noua provocare – Cambridge. Am ajuns duminica dupa un drum de 2 ore in campusul colegiului St. Edmund’s. Campusul este foarte frumos, avem totul aici – masa, orele, activitatile. Dupa ce am despachetat, am luat la pas orasul si am facut putin shopping.

Ieri am inceput dimineata cursurile de limba engleza, iar dupa pranz am fost intr-un Ghost Tour cu o studenta a universitatii Cambridge care ne-a povestit despre legendele cladirilor si despre locurile bantuite din oras. Seara am avut o activitate amuzanta numita Egg Protector.

Astazi vremea nu prea tine cu noi dar speram sa vedem din nou soarele cat mai curand πŸ™‚

Va imbratisam cu drag din Cambridge,

Raluca & Co

Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug - Mirunette 2016 (3)

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumul foto de pe FacebookΒ sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.