Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (2)

Dragii nostri,

Revenim cu noutati din tabara 🙂 Nici nu stim cand au trecut primele cinci zile din program deoarece am fost foarte ocupati cu orele de limba engleza, activati si plimbari prin oras (deja am inceput sa-l cunoastem destul de bine).

Marti dimineata am primit repartizarea pe clase pentru cursurile de engleza. Majoritatea copiilor din grupul nostru au nivel foarte bun de limba engleza si sunt repartizati la clasele de advanced. Profesorii sunt tineri si prietenosi iar orele sunt interesante.

In ultimele zile au fost organizate multe activati. Am jucat rugby, badminton, fotbal si Big Chief (toti profesorii s-au ascuns intr-un parc din oras iar copiii i-au cautat in grupe de cate 10). Am participat la inca o sesiune de yoga si am vizitat Ashmolean Museum – cel mai vechi muzeu public din Marea Britanie.

Astazi am avut inca o sesiune interesanta de debate cu studentii universitatii Oxford urmata de Talent Show unde am avut ocazia sa ne demonstram talentele descoperite sau nu 🙂

Asteptam cu nerabdare vizita de maine de la Londra!

Va imbratisam cu drag din Oxford,

Raluca

IMG_0553

Tabara grup lb. Engleza, Oxford & Cambridge UK 24 iul-07 aug – Mirunette 2016, Oxford & Cambridge

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxbridge, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.