Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (8)

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu cele mai recente vesti din tabara de la Oxford Brookes!

Ieri copiii au avut ultimele ore de curs, până la 10.30, iar dupa o pauză de cca 20 de minute au avut o activitate comuna de „treasure hunt” la care s-au distrat foarte bine si au castigat premii (dulciuri)! În pauză copiii au început deja să își ia ramas bun si sa își semneze caietele sau tricourile. Ulterior le-au fost acordate certificatele de absolvire a cursurilor de limba engleza.

După amiază au avut activități sportive, iar pentru cei care mai doreau sa cumpere câte ceva, am mai facut un ultim drum in centrul orasului inainte de masa de seara. De altfel, în funcție de nevoile copiilor, cam în fiecare seară am fost pana la un supermarket ca să își poată cumpăra diverse 🙂

In albumele foto am inclus si câteva fotografii facute seara, dar si de la decernarea certificatelor de absolvire si din parc.

Astazi mergem in excursia de o zi intreaga la Warwick Castle, seara vom face bagajele, iar duminică ne luam ramas bun de la Oxford, avem transferul catre aeroport la ora 9.30.

Ne vedem duminica seara pe aeroportul Otopeni!

Andreea D. – Group Leader tabara Oxford Brookes

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Oxford puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016