Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (6)

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Dragi parinti,

Revenim cu ultimele vesti din tabara de la Oxford Brookes!

Luni după cursuri copiii au avut a „scavenger hunt” -cautare de comori- în Oxford, în care au primit o serie de întrebări cu răspunsuri multiple pe care le puteau rezolva doar vizitând obiectivele de pe harta si descoperind la fata locului răspunsul.
Copiilor le-a plăcut activitatea si au gasit multe din elementele cerute. Ulterior au avut si timp liber in Oxford pe care si l-au petrecut plimbandu-se sau facand cumpărături. Teodora si Gloria au ales să meargă cu barca pe râu / punting, activitate specifica Oxford-ului si a fost o experienta foarte plăcută. Seara a inclus o competiție „Just dance” la care mai ales cei mici au fost participanți foarte entuziaști si care s-au distrat foarte bine.
Marti după cursuri am mers la o plimbare prin parcurile si pajiștile Oxfordului, așa numita „Mesopotamian walk” pentru că la un moment dat potecile sunt încadrate de două râuri de o parte si de alta. Vremea a fost frumoasă și însorită, si grupul s-a simțit bine, chiar dacă pentru unii a fost si obositor. Teodora din păcate nu a participat la plimbare pentru că era răcită si a rămas la casa să se mai odihnească – între timp se simte mai bine.
Seara au fost organizate „Headington Olympics” în parc, si copiii, împărțiți în mai multe echipe, au participat la diferite jocuri sportive amuzante.
Azi după amiază vom merge iar în Oxford pentru a vizita muzeul Ashmolean, iar joi după amiază mergem la un complex cu parc & gradina zoologica.
În timpul plimbării de marti am avut ocazia să discut cu unul din profesorii lor, Dave, care a lucrat cu toate grupele, si care a avut numai cuvinte de laudă pentru copiii români, apreciindu-le participarea si abilitățile la clasa.

Cu drag,

Andreea D. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Oxford puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016