Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 – 20 august, Mirunette 2016 (6)

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 - 20 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 - 20 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, acesta este ultimul mesaj din tabara de engleza din Miami!

A venit si ziua pe care nimeni nu si-o dorea… cea a plecării. Pe cat de veseli si nerăbdători eram la sosire, pe atat de triști si lipsiți de elan eram acum, cand trebuia sa părăsim acest loc fermecator, plin de amintiri minunate, de experiențe uimitoare! Nici macar unul dintre ei nu s-ar fi intors acasa, macar pentru inca o saptamana…

Am mai mers inca o data, ca de adio, la magazinele preferate din jurul hotelului, pentru ultimele cumparaturi. Am mancat si apoi managerul taberei a venit sa ne spuna la revedere si sa ne conducă la autocar.

Dupa un zbor de aproximativ 11 ore am aterizat la Istanbul si seara la Bucuresti. Cu lacrimi in ochi ne-am îmbrățișat si ne-am despărțit cu dorința si speranța ca ne vom revedea vara viitoare intr-o tabara la fel de încântătoare ca si aceasta.

Va dorim sa aveti un an cat mai usor, plin de succese si bucurii.

Sa ne vedem cu bine!

Daniela S. & Alina P. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce s-a intamplat in tabara de la Fort Lauderdale, Miami puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care au fost updatate zilnic.

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 - 20 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Fort Lauderdale, Miami, 07 – 20 august, Mirunette 2016