Tabara de Engleza, Fordham University, New York USA 24 iul-07 aug – Mirunette 2016 (1)

Tabara de Engleza, Fordham University, New York USATabara de Engleza, Fordham University, New York USA

Times Square, 5th Avenue, Rockefeller Center

Dragii nostri,

Stim ca asteptati nerabdatori vesti de la noi, astfel ca dorim sa stiti ca suntem pe frecventa incepand de astazi, functionabili, putin mai odihniti si entuziasmati de zilele ce urmeaza in the Big Apple!

First things first, though :). Cele cateva emotii pe care le-am avut vis-a-vis de zborul lung ce ne astepta s-au risipit odata cu rasfatul personalului de la bord, care s-au asigurat de bunastarea noastra pana la cel mai mic detaliu: pe langa kit-ul de ingrijire personala (pasta si periuta de dinti, balsam de buze, papucei, patura, perne) ne-am delectat papilele gustative cu mesele variate si bogate. Peste toate, pilotul a avut grija ca zborul sa fie cel mai lin si scurt cu putinta, astfel ca am aterizat in New York cu aproape o ora mai repede. Si pentru ca ziua sa-si pastreze acelasi ritm si caracter norocos pana la capat, nici la vama nu am stat la coada, iar bagajele au ajuns toate la proprietari :).

Pe drum spre campus am dat drumul tare la muzica intr-o atmosfera de lumini, singing and dancing – un adevarat club pe 4 roti :P. Zambete largi si o atitudine foarte primitoare ne-au asteptat la sosirea in Fordham University – de la staff pana la ceilalti participanti ai taberei (mare ne-a fost bucuria sa intalnim si fete cunoscute intr-un alt grup de elevi romani, colegi de campus 🙂 ). Dupa primirea instructiunilor si informarea asupra regulilor din campus, am avut in sfarsit putin ragaz sa ocupam camerele si sa dam un refresh (da, doar un refresh 🙂 ). Promitem sa respiram cat mai mult din experienta americana :P. In cele din urma nu am putut sa nu binecuvantam momentul in care am aterizat cu capul pe perna :))).

Si pentru ca azi a fost luni, am inceput in forta programul clasic 🙂 – de dimineata am avut testul de limba Engleza, insa inainte de asta am testat mancarea de la cantina si am explorat putin din imensul campus al uneia dintre cele mai prestigioase si competitive universitati din lume. A urmat prima noastra iesire in vibrant-ul Times Square – 5th Avenue – Rockefeller Center, unde, in ciuda furtunii care ne-a udat leoarca, ne-am bucurat de luminile puternice, personajele animate, o parte din istoria Statelor Unite si opulenta celor mai renumiti designeri.

Asteptam cu muuult interes ce ne asteapta in continuare.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Keep us close
Multe imbratisari calde (la propriu si la figurat ).
Cu drag,
NOI

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.