Tabara grup lb. Engleza, Dublin 31 iul-14 aug – Mirunette 2016 (5)

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Guinness StorehouseTabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Guinness Storehouse

Dragi parinti, am revenit cu noi vesti din Dublin!

Ieri am petrecut ziua in campus, ne-am odihnit dupa weekendul incarcat. 🙂
Saptamana aceasta avem cursurile dimineata, iar dupa-amiaza activitati in campus (sau iesiri in oras), de data aceasta ne-am bucurat inca o data de facilitatile moderne ale centrului sportiv, am fost la piscina olimpica, iar dupa cateva bazine, am jucat volei in apa. 🙂
Dupa cina am participat la Karaoke Night si, desi la inceput mai reticenti, ne-am imprietenit cu microfonul si am cantat diverse piese de la Bohemian Rhapsody pana la Radioactive etc.

Astazi am vizitat Guinness Storehouse care are 7 etaje ce inconjoara un atrium de sticla in forma de pint de Guinness. Turul incepe cu o introducere a berii si cele 4 ingrediente ale sale (apa, orz, hamei si drojdie) dar si o prezentare a fondatorului Arthur Guinness. Urmatoarele etaje prezinta procesele de obtinere a berii si istoria marketingului Guinness. La ultimul etaj se afla barul Gravity cu vedere 360 a orasului Dublin.
Ne-am intors in campus la timp pentru cina, iar dupa am avut Movie Night si am vizionat ultimul Men in Black.

Cam atat de aici, din tabara din Irlanda !

Hugs & Kisses
Rox & Vikingii

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Irlanda, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Oferta completa de tabere in Irlanda o gasesti aici.

 

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Karaoke Night

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Karaoke Night