Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016 (6)

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu vesti din excursiile din weekend de la Oxford si Drayton Manor Theme Park!

Am avut un week-end plin. Am inceput cu excursia in faimosul oras universitar Oxford, unde nu puteam rata vizitarea Palatului Blenheim (inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO si totodata locul nasterii lui Winston Churchill) si a Muzeului Ashmolean (muzeu de arta si arheologie cunoscut pentru faptul ca a fost primul muzeu universitar din lume).

Apoi am facut un tur al orasului pe jos, prin centru mai exact, si am vazut si 3 dintre colegiile care alcatuiesc cea mai veche universitate din lume: Oxford University. Am putut admira astfel Exeter College, Trinity College si Cristchurch College.

Distractia maxima a fost la ordinea zilei de duminica, cand am vizitat Drayton Manor Theme Park. Este unul din cele mai mari parcuri de distractii din zona, aflat in Staffordshire, si cuprinde (spre bucuria tuturor) si o gradina zoologica si o ferma.

Astazi ne luam la revedere de la profesori si primim certificatele de absolvire. Seara ne facem bagajele si ne pregatim de revederea cu parintii de marti seara, pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni).

Monica O. – Group Leader tabara Bromsgrove

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Bromsgrove School, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 - 16 august, Mirunette 2016, Drayton Manor Theme Park

Tabara grup lb. Engleza, Bromsgrove School 02 – 16 august, Mirunette 2016, Drayton Manor Theme Park