Tabara grup lb. Engleza, Ridley Hall, Cambridge, 07 – 21 aug, Mirunette 2016 (2)

Tabara grup lb. Engleza, Ridley Hall College, Cambridge, 07 - 21 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Ridley Hall College, Cambridge, 07 - 21 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, va salutam din Ridley Hall College!

Revenim cu vesti din tabara de engleza de la Cambridge! Everything here is sooo British! 🙂

In tabara totul este bine, copiii participa la cursuri dimineata (Andrei si Iulia chiar vor fi mutati intr-o grupa avansata de saptamana viitoare, Mircea participa intens la cursuri, atat dimineata cat si dupa-amiaza, pregatindu-se pentru examenul de saptamana viitoare, iar Mihai socializeaza si vorbeste cu colegii de campus, bucurandu-se de compania lor).
In timpul liber vizitam orasul sau mergem la inot, dupa cum se poate vedea si in fotografii. Piscina este grozava iar plimbarile sunt o gura de aer proaspat – la propriu!
Maine vom vizita Castelul Leeds, iar duminica avem in vedere o excursie in Norwich (vrem sa vedem universitatea dar si sa exploram orasul).

Stay tuned! More to come from the Brits!

Alis G. – Group Leader tabara Ridley Hall Cambridge

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Ridley Hall College, Cambridge, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Ridley Hall College, Cambridge, 07 - 21 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Ridley Hall College, Cambridge, 07 – 21 august, Mirunette 2016