Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016 (7)

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Dragi parinti, revenim cu ultimele vesti din tabara de la Oxford Brookes!
Miercuri după cursuri am mers cu toții în Oxford pentru a vizita Muzeul Ashmolean. Înainte de vizita la muzeu, care li s-a parut destul de interesanta copiilor, aceștia au avut si timp liber in Oxford si au profitat de ocazie pentru a face niste ultime cumpărături. Seara au fost organizate in campus activități sportive și copiii, mai ales cei mici, au jucat fotbal si au participat la celelalte activități disponibile in parc, inclusiv o mini-tiroliana.
Joi după cursuri am mers la Cotsworld Wildlife Park, un parc si gradina zoologica aflat lin Oxfordshire, pe drumul spre Cheltenham. Aceasta excursie a plăcut mult copiilor din grup. Înainte de a avea timp liber pentru a vedea diferitele animale, am mers cu toții cu un trenuleț care face turul parcului pentru a-l putea vedea în ansamblu.
Seara am avut din nou „Just dance” si de data aceasta au participat si mai multi copii decât data trecută.
Anticipând încheierea cursurilor, unii – de exemplu Gloria – si-au rugat colegii de curs să le semneze tricourile ca amintire.
Mâine, la ultimele ore de curs vor avea o „treasure hunt” si le vor fi acordate de asemenea si certificatele de absolvire a celor 2 saptamani de cursuri – vom ruga copiii sa le pastreze cu grija 🙂

Ne re-vedem la sosirea in tara, pe aeroportul Henri Coanda, duminica 14 august la ora 20:05! Pana atunci, ramaneti cu bine si urati-ne distractie maxima in ultimele 2 zile de tabara:)

Andreea D. – Group Leader

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de grup de la Oxford puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie - 14 august, Mirunette 2016

Tabara grup lb. Engleza, Oxford Brookes University 31 iulie – 14 august, Mirunette 2016