Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug – Mirunette 2016 (3)

Dragii noștri,

Nu avem timp sa scriem prea mult, timpul in California are alta dimensiune :))

Ieri am fost la Hollywood – un vis devenit realitate!! Am facut initial un tur ghidat cu autocarul, am vazut Staples Center si Disney Music Hall, Sunset Bv., si Dolby Theatre (unde se decernează premiile Oscar!) dar si faimosul Walk of Fame! Si pentru ca Norocul a fost de partea noastră, am fost martorii unei premiere mondiale a filmului „Nine Lives”, ce ii are ca protagoniști pe Kevin Spacey si Jennifer Garner. Am prins numai o parte din defilarea actorilor, insa unii dintre noi au fost super norocoși si au reușit sa facă super selfie-uri cu Holly Marie Combs (Pretty Little Liars) sau Cheryl Hines (Nine Lives).

Astazi dis de dimineata a avut loc testarea cunoștințelor de limba engleză, si asa cum ne-am obișnuit deja, studenții romani au impresionat prin vocabular, accent si fluența discursului – bravo tuturor! Au fost repartizați pe grupe (nivel 4 si 5 din 5) si au avut deja si prima ora de curs.

Seara ne-am bucurat de un alt eveniment important: Draga noastră Ana a împlinit astazi 15 ani si am serbat-o cu un tort surpriza cu bomboane si lumânări, cantandu-i in cor cu toții „la multi ani” 🙂

Maine revenim la vechile obiceiuri: plecam in excursie o zi intreaga. De data aceasta destinația va fi San Diego, unde vom merge la plajele pentru care este renumit orașul aflat atat de aproape de granița Mexicului.

Va îmbrățișăm călduros,
Miruna, Valeria & cea mai frumoasa gașca 🙂

Miruna P. & Valeria A. – Group Leaders

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la California State University, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara grup lb. Engleza, Cal State University, Los Angeles USA 28 iul-11 aug - Mirunette 2016 (3)