Tabără grup Los Angeles Cal State University, 17-31 Iulie 2019 (1)

Tabără grup- California State University, L. A. 17-31 Iulie 2019Ne-am bucurat să vă întâlnim în aeroport în această dimineață, urmând să petrecem două săptămâni memorabile în California State University L.A.!

“ California State University, în Los Angeles, „Orașul Îngerilor”, supranumit și „capitala creativității”, cu cei mai mulți artiști din întreaga lume, unul din 6 locuitori activând în domeniul  fascinant al creației artistice. Universitatea este la aprox. 30 de minute de centrul orașului, în apropierea însoritelor plaje californiene, locația este ideală pentru studenții care vor să descopere atât fascinantul Hollywood, cât și alte obiective celebre. Campusul oferă condiții de cazare și de studiu moderne, este dotat cu piscină, iar palmierii, cactușii și copacii violeți jacaranda însuflețesc mediul încântător.”

Dragi părinți,

Ne-am bucurat să vă întâlnim în aeroport în această dimineață, urmând să petrecem două săptămâni memorabile alături de copiii dumneavoastră în California State University L.A.!

Plecarea, din punctul nostru de vedere, a fost una emoționantă, dar și plină de entuziasm, ceea ce ne-a bucurat. Am văzut emoții frumoase și copii nerăbdători, încărcați cu dorința de a ajunge cât mai repede la destinație, iar asta ne arată nouă semne bune, în favoarea reușitei noastre.

Urmează experiența campusului, acomodarea cu ideea de cantină- un concept nou pentru grupul din România, dar absolut normal pentru sistemul educațional de acolo. Activitățile de după-amiază și seară, împreună cu excursiile de jumătate de zi, dar și cele de o zi întreagă, sunt tot mai aproape. Toate acestea, dar și multe altele, ne vom strădui să le surprindem în multe poze pe care să vi le trimitem și prin care vă ținem la curent cu trăirile și experiența aventurierilor.

Năzbâtiile, sperăm noi, să fie minime, iar incidentele să ne ocolească. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele de la aeroport, pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Mihaela si Daniela – group leaderi tabara California State University