Tabara de vara din Barcelona 2021 este in desfasurare!

Tabara Barcelona 2021_Mirunette

Desi incertitudinea calatoriilor internationale si situatia actuala generata de pandemie ne-a ridicat cateva obstacole, tabara de vara din Barcelona 2021 este in desfasurare! Iar acum avem si confirmarea ca participantii se bucura cu adevarat de aceasta experienta.

Totul a inceput duminica dupa-amiaza unde grupul a plecat spre Barcelona impreuna cu insotitorii de grup, profesori experimentati si membrii ai echipei Mirunette.

Dupa o calatorie ceva mai lunga decat ne-am asteptat si o zi de acomodare, copiii si insotitorii lor au inceput ieri sa se bucure de tabara de vara din Barcelona, iar mai jos sunt primele vesti din partea lor…

Astazi, marti, am intrat in normalitate cu programul nostru educational si distractiv. Cursurile incep la ora 9 a.m. si se incheie la 12.30 pm. Copiii au fost repartizati conform testelor de nivel, au mai avut loc niste schimbari de grupe, insa in final, toata lumea este multumita.


Servim pranzul intre 13.30-14.30 in doua schimburi, apoi urmeaza activitatile recreative. Astazi am decis sa mergem impreuna la Mall pentru mici aprovizionari, dar mai ales pentru cei doi copii carora nu le-au venit bagajele inca. Facem toate demersurile pentru a intra in posesia lor cat mai repede.


Dupa-amiaza se petrece de obicei pe plaja, ne jucam, inotam si ne bronzam. Miercuri vom face o excursie la Tarragona, un oraș istoric pentru a descoperi vestigiile antice ale civilizatiei iberice si romane-Amfiteatrul Roman din Tarragona. Abia așteptam!


Copiii sunt dezinvolti, manierati, prietenosi si sociabili. Este o placere sa petrecem timpul cu ei!

Alina, Ana și copiii
.