Tabara germana Lindenberg, Germania, vara 2015 – Poze din aeroport

Dragi parinti,

Copiii au ajuns cu bine in Germania in cursul zilei de ieri si sunt foarte nerabdatori sa afle ce surprize le rezerva tabara internationala din Lindenberg! ?

11934964_919593874746251_1183102821_nUrmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca aici vom posta mesajele insotitorilor de grup si fotografiile din tabara! ?

P.S. Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba germana de la Lindenberg!

Lindenberg este o statiune aflata la 800 m deasupra nivelului marii, ascunsa in idilicul Westallgau – oras cu 12000 locuitori situat la poalele Alpilor, la doar 1/2 h de Austria si Elvetia. Campusul unde se organizeaza tabara de limba germana este localizat la marginea orasului.
Scoala de limba germana beneficiaza de facilitati excelente, precum: sala de petreceri, sala de internet, workshop, biliard, sala arts&crafts, darts, mese de fusball, teren de sport, sauna, sala TV & DVD, piscina interioara, sali de conferinta si sala de sport.
Imprejurimile frumoase ofera studentilor un numar de destinatii atractive pentru excursii, cum ar fi orasele Lindau si Meersburg, Konstanz sau Munchen.