Tabara de vara limba germana Lindenberg, Germania, 2015 – Mesaj Group leader (VII)

Tabara germana Lindenberg - Germania

Dragi parinti,

Cu mare repeziciune s-a apropiat, dragii nostri cititori fideli, si ultima zi de tabara. Desi eram cu totii constienti de sosirea ei, parca incercam din rasputeri sa o intarziem cat mai mult. 🙂

Dupa o seara de plansete, imbratisari, despartiri prelungite precedate de schimburi de numere de telefon, de adrese de mail, de Facebook, de Instagram etc, a urmat o noapte spre dimineata la fel de incarcata de emotii, cand cu noaptea in cap la propriu, la ora 04:00, multi dintre noii nostri prieteni s-au trezit pentru a ne conduce catre autocarul care avea sa ne transporte catre aeroport. Cu amintiri frumoase, imbogatiti sufleteste si cu speranta unei revederi, am pornit catre Romania, unde familiile noastre ne asteptau nerabdatoare.

Tabara germana Germania - Lindenberg

Dupa un drum de aproape 3 ore cu autocarul, un zbor 2 ore si jumatate cu escala la Sibiu si o asteptare nu foarte lunga a bagajelor, a mai urmat o serie de imbratisari, plansete, promisiuni de revedere si ultima sesiune de poze. Odata trecuti de portile de iesire ne asteptau parinti, bunici, prieteni, oameni dragi noua, la fel de nerabdatori ca si noi.

Au fost niste momente cu o incarcatura emotionala greu de transpus in cuvinte, succedate de ultima runda de imbratisari. Dupa ceva timp petrecut in aeroport, am reusit sa ne urnim fiecare catre casa, purtand in suflet amintirea unei tabere minunate si a unor oameni extraordinari care ne-au influentat pentru totdeauna vietile.

Acestea fiind spuse, vrem sa va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in ultimele 2 saptamani, citindu-ne postarile, vizionand pozele si filmuletele  si traind alaturi de noi fiecare moment!  See you next year! :))

Dapfni M si Loredana P, insotitori de grup in tabara germana din Lindenberg, Germania

P.S. Mesajul insotitorilor de grup pentru copii:

Se spune ca prietenii buni sunt ca stelele: nu ii vezi intotdeauna dar stii ca sunt acolo….Ei bine, desi poate va trece o perioada pana cand ne vom revedea, in inimile noastre aveti si veti avea mereu un loc special. Multumim pentru momentele frumoase, pentru lucrurile invatate impreuna, pentru sansa de a trai anumite situatii prin ochii unor copii si pentru toate afectiunea oferita. Sunteti minunati si ne simtim onorate ca am avut sansa sa petrecem doua saptamani superbe impreuna. Va multumim inca o data si va uram un an scolar cat mai usor si mai plin de impliniri pe toate planurile. Ne vedem la anul! :))

Vrei sa mergi si tu in tabere? Rezerva un loc prin Mirunette International Education.

P.S.2: Mai multe fotografii puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba germana de la Lindenberg!

Vezi oferta actualizata de tabere in Germania.