Tabara de Engleza Fettes College, Scotia, 2017, 30 iul -12 aug Mirunette (4)

ScotiaScotia

Tabara de limba engleza in Scotia Aug 2017

Salutari de peste mari si tari, din tabara de engleza din Fettes College! Revenim cu voie buna, fericire si un oarecare dor de casa, acum ca se apropie intoarcerea.

Zilele acestea copiii au avut multe proiecte in tabara de vara. Seara scotiana a fost pe placul tuturor copiilor, unii dintre ei s-au imbracat chiar cu elemente din costumele scotiene si au fost foarte amuzanti.

Excursiile nu au lipsit nici ele. Ne este deja tare draga partea veche a orasului Edinburgh, cu Princes Street Gardens, roata si Castelul Edinburgh, cu cantecul cimpoaielor de la colturi de strada si freamatul unui oras verde si primitor.

Vremea a tinut cu noi, de trei zile am avut parte de soare, desi temperatura nu a trecut de 20 grade, dar a fost tocmai bine pentru a sta pe afara si a face vizite sau jocuri in campus.

La ceremonia de absolvire au fost momente emotionante si noi toti Romanii am fost recompensati pentru rezultatele obtinute in cadrul cursurilor de limba engleza. Aprecierile nu au contenit, fiecare a fost felicitate si a primit diploma de final.

Va lasam sa va delectati cu imaginile din ultimele zile.

Hugs! Gina P (group leader tabara Fettes College)

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fettes College, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Scotia

Scotia