Tabara engleza St. Mary’s School, Ascot, Anglia, vara 2015

Dragii nostri parinti,

Va aducem cateva randuri despre cele mai recente 2 zile petrecute in tabara de la Ascot :).

Miercuri, dupa lectiile de dimineata am avut diverse activitati – tenis, gatit in bucatarie (facem briose :P) sau arta (impletim bratari). La 17.30 am avut o simulare de incendiu cu exercitiu de evacuare. Trebuie sa fim foooarte rapizi, astfel incat, in 4 minute sa ajungem din orice colt al cladirii  pe terenul de tenis. Matei, Flavius si Aron sunt ca argintul viu :)). Dupa-amiaza am  plecat spre mult asteptatul musical. Saptamana aceasta a fost Phantom of the Opera. Seara ne-am antrenat rezistenta la disco si baschet, iar la ora 9 se termina programul si toata lumea, topita dupa o zi plina, se retrage in camere.

Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, AscotTabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, AscotIeri, Joi, am fost la Leeeeegooolanddd! Chiar daca am ajuns inca de la 9.30 era deja foarte aglomerat – abia ne miscam – si nu mai puteam de nerabdare sa mergem in carusel :D.

La fiecare carusel am asteptat in jur de o ora, dar timpul zboara extrem de repede atunci cand te distrezi :P. Am avut toata ziua la dispozitie, astfel ca am reusit sa ne dam in 5 carusele! Un adevarat record :). Ne-am cumparat si jucarii lego, huse de telefon personalizate cu pozele din carusel sau ne-am impletit parul cu decoratiuni speciale.

Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

Seara, dupa cina, ne-am antrenat corzile vocale la seara karaoke! 😀 Am cantat si ne-am simtit extrem de bine. Desi a fost o zi lunga, mai avem inca energie pentru distractie :D.

Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

Va imbratisam cu drag,

Elena si cei mai simpatici Mirunetti de la Ascot 😉

Nu uitati sa urmariti blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate poze din tabara si marturiile insotitorilor de grup! Fiti la curent cu toate aventurile participantilor din tabara internationala de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot – Anglia!

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la St. Mary’s School, Ascot, Anglia – AICI!

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-te si te vom ajuta sa faci alegerea potrivita.