Tabara engleza Scotia, Edinburgh, Napier University, vara 2015 – Mesaj Group Leader (I)

Tabara engleza Scotia, Edinburgh

Tabara engleza Scotia, Edinburgh

Dragi parinti,

Ne bucuram sa va spunem ca am ajuns cu bine ieri dimineata in Edinburgh! Dupa o plecare (foarte) matinala din Bucuresti si doua zboruri fara probleme, am aterizat pe aeroportul din Edinburgh, ne-am luat cu toii bagajele si dupa ce am facut cateva fotografii la iesire, ne-am imbarcat in autocarul care ne-a dus catre campusul unde vom fi cazati.

Tabara engleza Scotia - Edinburgh

Campusul este foarte modern, iar conditiile sunt bune – toate camerele single, cu baie proprie, grupate in apartamente cu o bucatarie comuna! 😀

Pentru ca am ajuns foarte devreme, am avut timp chiar sa ne lasam bagajele intr-un loc sigur si sa exploram putin centrul orasului Edinburgh, inainte sa ne cazam. Apoi, dupa ce am avut timp sa despachetam, ne-am indreptat spre cladirea Universitatii Napier, care se afla la 10 minute de mers pe jos de campusul unde suntem cazati. Din pacate, vremea a tinut neaparat sa isi faca remarcata reputatia, astfel ca ne-a plouat zdravan in drumul catre masa de seara. Totusi, dupa cina ne-am intors in camere, si deja ploaia se oprise, astfel ca tragem sperante in continuare.

Acum copiii sunt la testul de limba engleza, iar dupa masa de pranz vom merge intr-un “walking tour” atat pentru a cunoaste campusul, dar si centrul orasului care ne va gazdui urmatoarele 2 saptamani in cadrul taberei de limba engleza din Scotia, Edinburgh!

Tabara engleza Scotia - Edinburgh, grup Mirunette

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul Facebook AICI! Pe curand!

Cristian Theodoru

Group Leader tabara Edinburgh Napier University

Vezi oferta Mirunette de tabere in Scotia.