Tabara engleza Oxford & Cambridge, UK, vara 2015 – Mesaj Group Leader (IV)

Hello!

Va trimitem multe poze, dar cine cunoaste Cambridge va vedea ca l-am batut peste tot si am trecut pe langa fiecare piatra importanta 🙂

DSC09346Ieri au mers la cursuri dimineata in noile grupe, iar eu am fost la plimbare si am facut cateva poze. Dupa amiaza am mers cu ei la Ghost Tour prin Cambridge unde o domnisoara draguta le-a spus povestile si legendele cu fantome ce bantuie cladirile, bisericile si cimitirele din Cambridge. 🙂

Au avut apoi timp liber sa „bantuie” si ei prin oras pana la 6 seara. La 6.30 e cina si apoi am avut o activitate interactiva si amuzanta prin oras. Membrii staff-ului s-au ascuns in diferite puncte cheie ale orasului. Noi ne-am impartit pe echipe si am pornit sa ii cautam avand la indemana cateva ghicitori. Cand ii gaseam, acestia ne puneau cate doua intrebari despre Anglia si familia regala. In doua ore am alergat prin Cambridge in toate directiile pana am ajuns sa il stim ca in palma(cel putin …centrul orasului ).

DSC09449

Prima zi a fost foarte buna, deci 🙂 Copiii interactioneaza cu grupul din Israel si cu cei din China, vorbesc in engleza, fetele se distreaza foarte mult, baietii sunt putin mai rezervati, dar se va rezolva:).

Hugs and kisses,

Nicoleta B.

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Oxford & Cambridge, UK, 2015 – AICI!