Tabara engleza Oxford & Cambridge, UK, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

DSC08809

Hello everyone!

Daca ne-ar fi spus cineva ce vreme superba vom avea la Oxford, am fi spus ca glumeste! Este minunat! Soare si norisori, cat sa simtim racoare. Purtam hanorace sau bluze, dar nu ne e frig. In camere simtim putin racoarea, mai ales daca ramanem in pijama la relaxat :P.

Ieri dimineata a fost o alta zi de cursuri de limba Engleza, cu prezentare de proiecte de data aceasta. Sunt extrem de mandra de grupul nostru. Copiii sunt foarte inteligenti, sociabili,  respectuosi si civilizati cu cei din jur. Felicitari voua, parintilor, pentru copii atat de buni si educati!

DSC08757 DSC08776 DSC08781

Mancarea, intr-adevar, nu se compara cu cea de acasa :), insa este foarte variata. Dimineata avem cereale, lapte, paine prajita, unt si gem, fructe multe, ceai, cafea si muffins. La pranz exista mancare calda (spre exemplu, chiftele cu piure de cartofi); de asemenea si la cina (miel cu cartofi fierti in coaja, carnati, musaca, paste sau fasole boabe cu carne de vita). Desertul il asteptam intotdeauna nerabdatori 🙂 si avem fie o prajitura sau iaurt de fructe sau vanilie.

Avem zilnic si putin timp liber cat sa ne incarcam bateriile pentru a primi din plin activitatile ce vin :). Ieri dupa-amiaza am vizitat Ashmoleam Museum, plin de istorie si arta. Ne strangem cu greu la poze de grup uneori :), insa ne distram extrem de frumos. Avem quizz-uri, intreceri si multe activitati care ne provoaca la munca in echipa si la exersarea limbii Engleze, dar ne antreneaza si creativitatea.

11778000_448237505354533_275429278_n

Astazi ne pregatim intens de talent show-ul de diseara :D, iar maine plecam spre Londra, unde vom avea si croaziera pe Tamisa. Vom spune apoi (Duminica) Bye Bye Oxford, Hello Cambridgeeee.

Fiti cu ochii pe noi, revenim in curand cu vesti 😀

Nicoleta B. – insotitor grup tabara Oxford & Cambridge

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Oxford & Cambridge, UK, 2015 – AICI!