Tabara engleza New York, SUA, Manhattan College, vara 2015 – Poze aeroport

Dragi parinti,

Am ajuns cu bine in The Big Apple :). Dupa un drum lung, in sfarsit am reusit sa dormit cateva ore. Zborul KLM a fost foarte bine ales si organizat. Camerele sunt ok, iar toti copiii sunt multumiti. E inca devreme la noi, insa primele zile ne asteptam sa fim jet lagged. Cu toate acestea, nimic nu ne poate sta in calea dorintei si curiozitatii de a explora orasul care nu doarme niciodata :P.

11791701_1447342965592244_1000277648_n

Va imbratisam cu drag.

Fiti cu ochii pe noi :)!

Elena si Mirunetii New-York-ezi 

Manhattan College este un colegiu catolic, fondat in anul 1853, situat in zona rezidentiala Riverdale din New York, la doar 30 minute distanta de centrul Manhattan. Vor vizita in fiecare zi obiective turistice celebre din New York precum Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertatii, muzeul de arta contemporana Guggenheim si muzeul Metropolitan, descoperind toate secretele „orasului care nu doarme niciodata”.

Manhattan College este clasat in topul celor mai bune Colegii si Universitati din S.U.A. Campusul are o suprafata de 22 acri si ofera facilitati sportive si recreationale superbe pentru elevii internationali.

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta constant mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Manhattan College, New York USA, 2015 – AICI!

Alege tabere de vara SUA.