Tabara engleza Los Angeles, SUA, California State University, vara 2015 –Poze si Mesaj Group Leader (IV)

20150804_154301

Ultimele doua zile petrecute in Los Angeles au fost extrem de diversificate.
Luni dupa cursuri am mers la Shopping in Outlet unde ne-am rasfatat cu cumparaturi la o serie de magazine celebre. Sa stiti ca nu am facut cumparaturi doar pentru noi ci si pentru cei dragi de acasa.
Seara am avut Dico cu tema „Reverse”, asa ca am profitat de ocazie si baietii au intrat in rolul fetelor si fetele in cel al baietilor.
20150803_205245

Marti a urmat o zi de vis, am vizitat Beverly Hills. Aici ne-am plimbat pe Rodeo Drive, una din cele mai faimoase si scumpe strazi dedicate shoppingului, sinonim cu un stil de viata bazat pe lux si faima. Totodata am vazut casele celebre din acest cartier dar si primaria construita in 1932 in stil spaniol renascentist. Nu am putut rata intrarea in celebrul hotel Four Seasons Beverly Wilshire unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman cu Julia Roberts si Richard Gere.20150804_213459Dupa Beverly Hills am urcat cu autocarul la Griffith Observatory &Planetarium. Observatorul este o atractie a Los Angelesului inca din 1935 de cand a fost construit. De aici am putut face poze cu semnul Hollywood si am avut o panorama extreme de frumoasa cu cladirile din Los Angeles.
Am ajuns in campus seara tarziu pentru o bine meritata odihna, inainte de inca o zi de cursuri de limba engleza si alte vizite de neuitat.

Cu drag,
Alex B, Mary C, Dan B & CO

Urmariti frecvent blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorilor de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la California State University, LA, USA, 2015 – AICI!

Vezi aici taberele in SUA oferite de Mirunette