Tabara engleza Londra University Queen Mary, vara 2015 – Mesaj Group Leader (IV)

Tabara engleza Londra, Sea Life

Dragi parinti,

Joi am vizitat cea mai mare biserica din Londra, St. Paul’s Cathedral. Am fost impresionati de maretia acestui edificiu in care au avut loc funeraliile lui W. Churchill, jubileul reginei Victoria si nunta Printului Charles cu Printesa Diana. Curajosii care au urcat nenumaratele scari au primit insigna cu „You did the Dome”. 🙂

Ziua de vineri a fost memorabila pentru cativa dintre noi care am vazut un musical la teatrul Apollo din Londra. Pieasa „Wicked” a fost interpretata splendid.

Excursia de la Brighton de sambata ne-a incantat in primul rand prin vremea frumoasa si apoi prin vizita la Sea Life Centre unde am vazut nenumarate specii marine. Cel mai trist a fost faptul ca am realizat ca aceasta a fost ultima excursie din tabara. 🙁

Tabara engleza Londra, Anglia - Brighton Pier

Tabara engleza Londra, Anglia - Brighton

Tuturor ne-a placut foarte mult si am vrea sa mai vizitam si alte lucruri din spatiul anglofon! Va multumim, Mirunette, pentru ca ne-ati oferit aceasta ocazie!

Florentina si Vali, insotitori de grup tabara Londra Queen Mary University.

Mai multe fotografii puteti vizualiza in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Londra, Queen Mary University, AICI!

Vezi aici oferta de tabere de vara Anglia!