Tabara engleza Londra, University College of London, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (V)

Dragi parinti,

Saptamana a debutat cu forte proaspete pentru noi activități si excursii! Luni, după cursuri, am mers in Covent Garden, copiii fiind incantati de o noua sesiune de cumparaturi; am urmarit impresionati si street-performerii care dădeau un plus de farmec zonei pietonale. După cina, ne-am aratat spiritul de competiție la Bowling! Am mers la un centru de divertisment si intr-adevăr ne-am distrat pe cinste 🙂

IMG-20150824-WA0021

Marți, o noua zi, noi experiențe! Tower Bridge Experience ne-a încântat pe toti, am viziont in turn un filmuleț despre construcția fascinantului pod si am mers pe o podea de transparentă care ne-a îmbiat la o mulțime de fotografii, având Tamisa chiar sub picioarele noastre.

IMG-20150825-WA0010 IMG-20150825-WA0008

Seara, o parte dintre noi am optat pentru Mamma Mia, un musical care a avut parte numai de recenzii extraordinare ale copiilor! A fost un prilej foarte bun in special pentru fete sa se fotografieze in cele mai elegante tinute J Ceilalti am vizitat ChinaTown, mirodeniile asiatice si decorurile acestei zone londoneze creând o atmosfera colorata. La intoarcerea in campus am organizat o petrecere-surpriza pentru sarbatorita noastra, Bianca, care a împlinit frumoasa vârsta de 15 ani! Am cantat “La Multi Ani”, am mancat tort, iar jocuri precum mima au condimentat petrecerea!

IMG-20150826-WA0006

Miercuri, printre picăturile de ploaie specifice englezești, ne-am plimbat prin cea mai originala zona a Londrei: Camden Town! Am fost incantați de obiectele hand-made, de culorile magazinelor si de frenezia plăcuta a acestui loc atat de cosmopolit! Ploaia s-a oprit spre seara, astfel ca dupa cina am mers cu totii sa il vedem pe Tom Cruise in cel mai nou film al seriei Mission Impossible, la Odeon Cinema! Ne-am intors in campus destul de obositi, însă plăcut impresionați de inca o zi plină!

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul de Facebook si revenim sambata cu noi vesti din tabara de limba engleza de la Londra!

Catalina, Cristi & cei 21 tineri Londonezi