Tabara engleza Londra, University College of London, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (IV)

Dragi parinti,

DSC05541Începând de vineri, soarele si-a făcut simtita prezenta din plin, iar noi am inceput ziua cu o plimbare prin Kensington Gardens din Hyde Park. Am vazut Wellington Arch, un monument dedicat victoriilor englezilor in razboaiele cu Napoleon; am fost impresionați de grandoarea fascinantului Albert Memorial, un monument construit din dragostea reginei Victoria pentru soțul sau, printul Albert, iar apoi vizita s-a încheiat cu o mică sesiune de shopping in Harrods, cel mai faimos si exclusivist magazin din lume. In interiorul acestuia se afla un memorial dedicat Prințesei Diana si lui Dodi Fayed, intitulat Innocent Victims. Sunt expuse inelul de logodna si paharul din care a băut pentru ultima data Lady Di. Totodata, vineri a fost ultima zi de cursuri după-amiaza, urmând ca saptamana aceasta orele sa înceapă de dimineața.

DSC05570Weekendul a fost fantastic! De la plaja si bălăceală la 30 de grade in Brighton pana la adrenalina din Thorpe Park, zilele de sâmbăta si duminica au fost cele mai frumoase de pana acum! Brighton este un oraș special si noi l-am apreciat ca atare. Am vizitat cel mai vechi acvariu din lume (Sea Life Aquarium), centrul orașului cu pavilionul regal (Royal Pavilion, construit ca o resedinta de vara pentru George, Prince of Wales, in secolul XVIII) si bineînțeles am profitat la maxim de vremea excelenta pentru plaja si/sau înot J Seara, unii dintre cei mai energici copii au fost la movie night, restul odihnindu-ne după o zi plină.

IMG-20150824-WA0003Duminica a fost ziua rezervată doar adrenalinei! Thorpe Park nu ne-a dezamăgit deloc, fiecare ride pe care l-am încercat nu o data, ci de mai multe ori fiind un prilej minunat de a gusta viata la cel mai ridicat nivel! Multe lucruri de spus nu sunt deoarce adrenalina este simțita si trăita individual! Si intr-adevăr a fost J

Acum ne pregătim pentru o noua saptamana de cursuri, vizite, prieteni si amintiri de neuitat!

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul de Facebook si revenim in curand cu noi vesti din tabara de limba engleza de la Londra!

Catalina, Cristi & cei 21 tineri Londonezi J