Tabara engleza Londra, University College of London, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (III)

Tabara internationala Londra, Anglia

Dragi parinti,

Fiecare zi in Londra inseamna inca o fila frumos completata in cartea UCL Experience! Miercuri am bifat un nou muzeu si anume Science Museum, unde am incercat diverse aparate si am simulat experimente stiintifice, fascinati de ce inseamna de fapt evolutia stiintei. Seara, dupa cursurile foarte apreciate de copii, am participat la karaoke! Romanii au dominat scena, primind aplauze din partea celor prezenti si contribuind vizibil la atmosfera din sala. 🙂

Tabara engleza Londra, Anglia - Science Museum

Joi am admirat Londra din alta perspectiva, incepand ziua cu o plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Croaziera a fost pe placul tuturor, iar pozele au încărcat memoria telefoanelor si aparatelor foto cu minunate cadre ale Londrei. Ne-am intors in campus pentru masa de pranz si cursurile de limba engleza, iar apoi activitatea de seara a fost pentru o parte de grup London Eye, excursie optionala la mareata roata londoneza, in timp ce Westfield Shopping a reprezentat o alternativa atragatoare pentru unii dintre noi. Cei care am fost la London Eye am admirat astfel si perspectiva “de sus” asupra centrului Londrei, by night!

Tabara Londra UCL, Anglia - London Eye

Ne asteapta in continuare un program incarcat, cu o plimbare maine in zona Knightsbridge si o vizita la celebrul Harrods, iar in weekend ne asteapta prima excursie (Brighton – sa ne tineti pumnii pentru vreme buna) si excursia optionala pe care o asteptam cu totii – la parcul de distractii Thorpe Park!
Tabara Anglia - excursiiVa lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul de Facebook si revenim luni cu noi vesti vesti din tabara de limba engleza de la Londra!

Catalina, Cristi & cei 22 tineri Londonezi 🙂

Doresti o tabara in Anglia? Contacteaza-ne si te vom indruma pentru a face cea mai buna alegere.