Tabara engleza King Edward’s School, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

EAT, SLEEP, RAVE, REPEAT – Cam asa ne petrecem noi timpul in tabara de la King Edward’s! 🙂

Ultimele 2 zile au fost pline de activitati si distractie.

IMG_0191

Joi dimineata am fost repartizati pe clase in functie de nivel  si am avut primele lectii de limba engleza si conversatie. Ne-au placut foarte mult! Dupa-amiaza am aflat ca vom fi actori intr-un film! Am fost impartiti pe echipe, iar echipa castigatoare va primi o statueta “Oscar” la premierea ce va avea loc maine J Deja ne-am gandit la un scenariu asa ca lights, camera, action! Seara am calatorit in timp la petrecerea “The 90’s are back”! Am petrecut in atmosfera anilor 90 cu muzica, dans si voie buna! Am facut tricouri si am invatat coregrafia piesei Uptown Funk.

IMG_0278

Ieri, ca sa facem in ciuda ploii de afara, am plecat in excursie la Londra! Am vizitat Imperial War Museum iar apoi am avut o sesiune de shopping in Westfield – cel mai mare mall din Europa J Dupa cina ne-am relaxat cu popcorn la un film. Acum suntem la ore iar pentru ca afara este soare si frumos dupa-amiaza vom merge intr-o drumetie! 🙂

Stay tuned!

Va imbratisam cu drag 🙂

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la King Edward’s School, Anglia, 2015 – AICI!

Vezi aici taberele in Anglia oferite de Mirunette International Education.