Tabara engleza Fettes College, Scotia, vara 2015 (2)

Dragii nostri parinti,

Stim ca va e dor sa ne cititi si vedeti :); programul de la Fettes ne tine busy busy busy si antrenati :D.

Iata cum am petrecut in aceasta saptamana: Luni am avut ore, apoi am jucat fotbal sau am inotat la piscina. Seara s-a lasat cu indoor games.

Marti am continuat cu orele de limba Engleza, iar dupa pranz unii am facut proiecte, iar altii am plecat in excursii de studiu cu profesorul de la curs (de exemplu la Castelul Edinburgh sau pe Royal Mile). Seara am facut pe detectivii cand am jucat Cluedo. Ca sa primim indicii la un moment dat am improvizat o hora – trebuia sa dansam. Am fost la un pas de a castiga :P.

Tabara engleza Fettes College, Scotia

Dimineata de Miercuri am avut-o similara cu cea de Marti, iar seara am participat la Scottish Evening unde am cantat imnul national al Scotiei, am invatat cum se imbraca un kilt, am vazut dansuri traditionale, am mancat haggis si dulciuri traditionale (shortbread si fudge, yuuuuummmm :P).

Tabara engleza Fettes College, ScotiaTabara engleza Fettes College, ScotiaJoi, dupa cursurile de dimineata, am plecat din nou in explorarea orasului, iar dupa cina, ne-am exersat limba Engleza cu colegii din Rusia si Japonia in cadrul unei intalniri organizate de group leaderii nostri :). Imediat dupa am avut Las Vegas night, unde am jucat la cazino, am dansat si am facut sport.

Tabara engleza Fettes College, Scotia

Timpul trece repede, iar in curand ne vom revedea.

Pana atunci va lasam sa va bucurati de fotografii :).

Iulia M. – insotitor de grup Tabara engleza Fettes College, Scotia. 

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din Scotia, Fettes College – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului) Speram sa va placa! 😀

Iti doresti o tabara in Scotia? Contacteaza-ne ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere.