Tabara engleza Duke of York, Anglia, vara 2015 – Poze din aeroport

Dragi parinti,

Astazi 01 august 2015, ne-am bucurat sa ii insotim la aeroport pe copiii dvs, care vor incepe o noua aventura de vacanta, in tabara de la Duke of York. Imbarcarea s-a desfasurat rapid, fotografiile inainte de plecare sunt graitoare, astfel ca va lasam sa le savurati.

11802095_908449719194000_307910357_nDuke of York’s Royal Military School este o scoala prestigioasa de tip boarding, localizata in comitatul Kent –  supranumit „Gradina Angliei”. Scoala a fost fondata de printul Federick, Duce de York, in anul 1801 si inca isi pastreaza conexiunile regale, in prezent fiind patronata de catre Ducele de Kent.

Cladirile impresioneaza prin arhitectura traditionala, campusul este mare, modern, securizat si ofera conditii excelente. In anul 2014, scoala a investit 25 milioane GBP pentru renovarea completa a campusului!

Petrece vacanta de vara alaturi de peste 170 de elevi internationali din intreaga lume! Cursurile de limba engleza sunt interactive si includ numeroase activitati distractive. Experienta britanica este intregita de excursiile memorabile ce vizeaza faimoasele obiectivele turistice din Anglia.

Facilitatile scolii includ: sali moderne de cursuri, cladiri noi de cazare, sala de sport, terenuri de fotbal, tenis, squash, cricket, volei, baschet, pista de atletism si piscina acoperita.

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitoarelor de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Duke of York, Anglia, 2015 – AICI!

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia