Tabara engleza Dublin, Irlanda, vara 2015 – Poze din aeroport

Dragi parinti,

Ieri, 2 august 2015, ne-am bucurat sa ii insotim la aeroport pe copiii dvs, care au inceput o noua aventura de vacanta, in tabara de la Dublin. Imbarcarea s-a desfasurat rapid, zborul a fost ok, iar acum va lasam sa va amintiti plecarea:).

_DSC4677

 

University College Dublin este una dintre cele mai importante Universitati de cercetare din Europa si cea mai mare Universitate din Irlanda, avand peste 30.000 studenti, dintre care 6.000 sunt studenti internationali  din aproximativ 125 de tari. Cu o vechime de peste 150 de ani, University College Dublin a pregatit numerosi absolventi de succes, personalitati marcante precum scriitorul James Joyce, parinte al literaturii moderne, presedinti si prim-ministri ai Irlandei, dar si oameni de stiinta si antreprenori faimosi.

Situat in Belfield, campusul Universitatii are o suprafara de 132 ha si ofera conditii excelente pentru elevii internationali. Campusul este un complex de cladiri arhitecturale moderne, iar cazarea se realizeaza in camere single, grupate in apartamente cu un spatiu comun (living + bucatarie). Facilitatile sportive includ: piscina olimpica de 50m, 2 sali de sport, terenuri de fotbal, tenis si hockey.

Capitala europeana vibranta, orasul Dublin este situat pe coasta de est a Irlandei si si-a castigat renumele pentru ospitalitate si caldura. Aici te vor impresiona catedralele medievale, vestigiile vikinge, piatetele din epoca georgiana si frumoasele muzee!  Dublin are multe parcuri publice, cel mai cunoscut fiind Parcul Phoenix, cel mai mare parc urban din Europa.

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitoarei de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Dublin, Anglia, 2015 – AICI!

Oferta completa de tabere in Irlanda o gasesti aici.