Tabara engleza Clifton College, Bristol, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group leader (I)

Dragi parinti,

IMG_2230Va salutam calduros de la Clifton College din Bristol! Am ajuns cu bine luni seara in jurul orei 16, ora din Marea Britanie pentru ca am plecat cu oarece intarziere din Bucuresti. Am fost preluati din aeroport si dusi la colegiu, unde am ajuns cam la ora 19. Am fost repartizati in camera Watson’s House. Aici sunt toti copiii alaturi de alti copii din China. Dar nu sunt amestecati. Ai nostrii  stau impreuna iar unii stau chiar fiecare in camera sa, camerele fiind foarte aproape unele de altele. Conditiile de cazare sunt bune, nu au existat nemultumiri din partea noastra.

IMG_2276Cei mari au avut marti dimineata Placement Test in timp cei cei mici au fost la o plimbare prin imprejurimi iar dupa-amiaza cei mici sunt testati. Adolescentii au fost intr-un Open Tour bus, ceea ce le-a permis sa vada orasul Bristol din autobuz in compania unui ghid profesionist care le-a dat amanunte despre istoria si civilizatia orasului si a imprejurimilor.

Copii nostrii vorbesc foarte bine engleza si chiar cer mai multe activitati care sa ii provoace mai mult. Maine dupa-amiaza este programata o excursie de jumatate de zi la Cardiff iar sambata la Londra. Duminica este ziua cand vom alege impreuna o alta excursie suplimentara. Vremea este  destul de rece comparativ cu cea de acasa dar copii sunt mereu imbracati ca sa nu sufere de frig. Spre surprinderea lor, mancarea este buna, lucru la care nu se asteptau

O zi frumoasa!

Mihaela V, group leader-ul tabrei de la Clifton College

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca aici vom posta mesajele insotitorilor de grup si fotografiile din tabara! ?

P.S. Mai multe fotografii puteti vedea AICI!