Tabara engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (V)

Dragi parinti,

DSC00109Weekendul nostru a fost plin de evenimente placute: sambata ne-am plimbat prin Oxford si am vizitata cele mai renumite colegii, apoi am fost la Muzeul de Stiinte, excursia sfarsindu-se cu o vizita la patinoarul din oras. Unii mai profesionisti , altii incepatori si-au aratat abilitatile patinajului „artistic” :). Desi au fost luate cateva cazaturi zdravene pe gheata  (Tiberiu & Ana), asta nu i-a oprit pe copiii nostri in a mai patina.

DSC00120Vremea a tinut cu noi si ne-am putut bucura de soare si duminica la parcul de distractii. Cei mai curajosi au incercat masinariile „groazei” :)) de 7 ori. Iti trebuia un real curaj sa te dai in tot ce se afla in acel parc. Se pare ca cele sapte ore pe care le-am petrecut la Drayton Manor nu au fost de ajuns pentru unii dintre noi. Alaturi de ei , m-am simtit din nou copil :).

DSC00134Cu drag ,

Andreea si grupul vesel :))

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza de la Bromsgrove School, Anglia, 2015 – AICI!

Vezi oferta Mirunette de tabere in Anglia.