Tabara engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (II)

Tabara Bromsgrove School, Anglia - grup Mirunette

Buna ziua, dragi parinti,

Suntem in cea de-a doua zi de tabara si prima zi de cursuri! Copiii sunt incantati de repartitia pe clase si de intalnirea cu noi elevi! Doar una dintre fetite va fi mutata la o clasa cu un nivel mai ridicat. Clasele arata foarte bine si sunt dotate cu toate materialele necesare, am primit orarele cu principalele evenimente si orele de masa! Aseara am avut o mini discoteca de intampinare la care ne-am distrat foarte bine! 😀

Tabara engleza Bromsgrove, Anglia - grup Mirunette

Juniorii au avut activitati de dimineata si posibilitatea alegerii unei excursii la Worcester, un micut oras la 20 minute de mers cu autobuzul de aici si o ora de vizitat centrul orasului (cost 10 lire)! Cu exceptia unei alte fetite, toti juniorii Mirunette au ales sa desfasoare activitatile din campus…asta denota faptul ca aici ne distram tare bine! Eu am insotit-o pe fetita si ne-am simtit excelent impreuna! Ea a fost incantata ca am evadat ca fetele pe la magazine! O sa ne vedeti in poze!

Imi doresc sa nu va ingrijorati daca nu va sunam!! Suntem ocupati si petrecem foarte bine intr-un spatiu de vis…liniste…verdeata si companie placuta!

Tabara engleza Bromsgrove, Anglia - grup Mirunette

Ieri fetele mari dansau sub copaci, exersam dansul pentru seara de Talent Show, azi, baietii se rostogoleau in iarba parca se dadeau in tobogane cu apa…we have fun! 🙂 Seniorii au acum activitati…nici ei n-au dorit bifarea excursiei! In weekend-uri vom ajunge in Londra, Oxford, zoo, parc de distractii, vom merge la shopping…program incarcat!

Va imbratisam cu drag si momentan nu ducem dorul intoarcerii acasa!!! 🙂 😛

Mara C., insotitor de grup in tabara de limba engleza de la Bromsgrove School, Anglia 

Tabara copii Anglia - Bromsgrove School

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din Anglia, Bromsgrove School – AICI! (cele mai noi poze se afla la finalul albumului) Speram sa va placa! ?