Tabara engleza Bromsgrove, Anglia, vara 2015 – Mesaj Group Leader (I)

Tabara engleza Bromsgrove. Anglia - scoala

Salutari din Bromsgrove!!! 😀

Dupa un zbor de trei ore si jumatate si alte trei ore in autobuz, am ajuns cu bine la destinatie! Copiii s-au comportat exemplar pe drum si sper sa o tinem tot asa. Ne-am cazat dupa cina. Campusul e format din mai multe casute si fiecare casuta are un manager. Fetele sunt cazate impreuna cu mine in LOUISI’s house si baietii up on the hill, intr-o alta casuta Emma’s house! Totul e perfect in ceea ce priveste cazarea.

Tabara engleza Bromsgrove, Anglia - conferinta

In dimineata aceasta sunt la examinare pentru impartirea pe clase. Le tinem pumnii! La examen au fost impartiti pe grupe – cate un roman in fiecare grupa, i-au separat tare bine!

Juniorii au mic dejun si activitati la alegere pana la pranz (junior insemnand pana in 12 ani), masa de pranz la 12:30 si apoi ore, seniorii au invers: clase dimineata pana in pranz, lunch si activitati de dupa amiaza.

Tabara engleza Bromsgrove. Anglia - grup Mirunette

Tabara engleza Bromsgrove, Anglia - activitati

Aseara, baietii si-au depus banii la banca si isi vor scoate singuri inainte de excursii cate 40-50 lire, iar fetele au preferat sa-i tina in camera deoarece au chei la sertare. Le-am atentionat sa aiba grija de chei, doresc sa detina ele aceasta responsabilitate.

Vremea este exact ca in Anglia, se pare ca nu se face exceptie pt noi, dar suntem optimisti ca soarele se va arata curand! E innorat, racoare, dar nu frig!

Tabara engleza Bromsgrove, Anglia - activitati

Cam acestea sunt noutatile, va pupam si ne auzim curand!!!

Mara C. – insotitor de grup 

Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei – AICI!

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette, intrucat vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si fotografii din tabara internationala de limba engleza din Anglia – Bromsgrove

Vezi aici taberele in Anglia oferite de Mirunette.