Tabara engleza 3 Capitale, UK, vara 2015 – Mesaj Group Leader (VI)

Dragi parinti,

In data de 4 august, am sarbatorit ziua de nastere a Medeei 🙂 Cu aceasta ocazie ii uram inca o data cel mai calduros La Multi Ani si ne bucuram ca am fost alaturi de ea in aceasta zi speciala!

IMG_20150804_162010Dupa cursuri ne-am adunat cu totii pentru a ii face o surpriza si… speram ca am reusit sa facem aceasta zi una de care sa-si aduca mereu cu placere.

Iar cum altfel sa incheiem ziua dupa un tort cu ciocolata si multe imbratisari daca nu cu un dans traditional scotian? Am avut parte de un instructor profesionist care a venit special pentru noi si ne-a invatat sa dansam Ceilidh. Cu totii ne-am distrat copios iar filmuletele ne vor ramane mereu ca amintire!

IMG_20150804_205839Ieri copiii au avut ultimele cursuri, urmate de o iesire in oras dupa-amiaza unde au avut de completat un photo challenge pe echipe: fiecare echipa a avut o lista de lucruri/ persoane pe care trebuia sa le fotografieze. Echipa cu cele mai bune fotografii va castiga un premiu, asadar asteptam sa vedem toate fotografiile:)

Dupa ce au incheiat aceasta proba copiii au avut timp liber pe Princess Street pentru a face ultimele cumparaturi in Edinburgh.

IMG_20150804_165259Atat seara cat si sederea noastra in capitala Scotiei s-a incheiat cu un minunat spectacol de acrobatie (unul din nenumaratele spectacole din cadrul Fringe festival), apreciat de toata lumea.

Dimineata la ora 9:30 vom porni din nou la drum cu destinatia Ambleside, Lake District, astfel ca seara trecuta ne-am facut din nou bagajele.

Va vom tine la curent cu noutatile,

Cu drag,

Lucia

Urmariti cu regularitate blogul Mirunette pentru ca vom posta cu regularitate mesajele insotitorului de grup si poze din tabara! 😉

P.S.: Mai multe poze puteti vedea in albumul nostru de pe Facebook dedicat taberei de limba engleza din cele 3 Capitale, 2015 – AICI!