Tabara grup lb. Engleza, Dublin 31 iul-14 aug – Mirunette 2016 (1)

Tabara Lb Engleza Dublin IrlandaTabara Lb Engleza Dublin Irlanda

Dragi parinti, va trimitem racoare din Dublin! 🙂

Asadar iata-ne ajunsi in Irlanda, intr-un campus mare, verde, cu lacuri si lebede si da!, la racoare, pentru am dat cele 36-40 grade romanesti, pe aceste 17-18 grade irlandeze. Noi spunem ca a fost o afacere buna, in plus ploaia a stat departe de noi, desi norii au mai amenintat din cand in cand. 🙂

Cele doua zboruri au fost line, iar transferul catre campus – just in time. Ne-am cazat in 3 apartamente cu 6 camere single ensuite si living/ bucatarie la comun, cu noi mai stau rusi si francezi.
Am avut orientation tour, iar seara ne-am jucat Treasure Hunt, numai bun pentru familiarizarea cu campusul si cladirile de interes pentru noi.

Astazi dimineata am facut un tur al centrului orasului: am vazut the Spire of Dublin, Ha’Penny Bridge, Dublin Castle (exterior), Trinity College (unde speram sa il intalnim pe Jack Gleeson – actorul care studiaza aici si care l-a interpretat pe King Joeffrey in Game of Thrones), ne-am pozat cu faimoasa Molly Malone din cantecul irlandez ‘Cockles and Muscles’ si am avut un pic de timp liber pentru a ne plimba prin zona pietonala cu magazine.

Ne-am intors in campus pentru pranz, iar acum toata lumea este la testare de limba engleza.

Va mai spunem ca sunt cca. 400 elevi internationali aici, din Italia (cei mai multi), Spania, Ucraina, Franta, Korea, Rusia.

Hugs & Kisses¬
Rox & Vikingii

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Irlanda, puteti accesa albumul foto de pe Facebook sau Google Photo, care vor fi updatate in fiecare zi.

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda

Tabara Lb Engleza Dublin Irlanda, Molly Malone Statue