Tabara de ski Verbier, Elvetia – Mirunette 2016 (ziua 6)

Tabara de ski Verbier, Elvetia – Mirunette 2016

Dragi parinti!

Ne apropiem de final in tabara de ski si nu ne vine sa credem cum a trecut timpul!

Astazi am avut o zi grozava si soarele ne-a mangaiat obrajii! (finally) 🙂 Am fost cu totii pe partiile de pe munte si dupa o scurta incalzire am avut Ski/ Snowboarding Race in cadrul fiecarei grupe in parte. (maine vom afla rezultatele)

La pranz am avut barbeque la altitudini inalte si am servit pui si carnati la gratar cu cartofi si salata. Dupa masa am urcat spre Mont Fort (3329m) pentru a ne bucura de privelisti impresionante. Ne-am intors cu veselie, au rasunat gondolele cu trilurile noastre, am cantat de toate si impreuna atat cu stafful cat si cu ceilalti participanti internationali :))

Dupa o plimbare prin Village sau jocuri pentru cei care au ramas in campus, am luat cina, nebunie: am avut cheese fondue si ne-am ambitionat sa terminam oala, cu riscul de a ni se face rau :)))

Seara am incheiat-o la disco in oras, am dansat si am ras, we fooled around si am cantat, a perfect way to end the an amazing day!

Va lasam sa traiti experienta noastra prin vizualizarea fotografiilor. Speram ca am reusit sa va transmitem starea noastra de bine. 🙂

Va trimitem multe imbratisari,

Cu drag,
Rox, Miruna si 20 tineri simpatici iubitori de sporturi de iarna din Tabara de ski si snowboard Verbier, Elvetia – Mirunette 2016!

Mai jos gasiti o scurta selectie de poze, iar albumul complet din tabara de ski si snowboard, il puteti vedea si descarca de pe Facebook sau Google Photo!

Vedeti si ofertele de tabere internationale de vara 2016 Mirunette!