Tabara de grup Ski si Snowboard – Verbier, Elvetia

Tabara de Ski si Snowboard MirunetteTabara de Ski si Snowboard Mirunette

In Tabara de Ski si Snowboard in Elvetia te asteapta lectii de ski si snowboard, drumetii prin nameti, 450 de km partii excelent amenajate, excursii si activitati distractive, tineri din toate colturile lumii si o echipa de profesionisti entuziasti. Toate acestea le vei gasi in tabara de ski si snowboard de la Verbier!

Faimosul resort de ski si snowboard este situat la 1500 m altitudine, in vecinatatea impozantului Le Grand Combin, unul din cele mai inalte varfuri din Alpii Pennini si se bucura de un soare stralucitor pe tot parcursul anului. Datorita climatului insorit si a atmosferei cosmopolite, statiunea este destinatia preferata a multor celebritati hollywoodiene – Leonardo di Caprio, Kylie Minogue, Hugh Grant, David si Victoria Beckham – dar si a familiei regale britanice.

In fiecare iarna, copii de peste 45 de nationalitati diferite, din toate continentele, vin in tabara de ski si snowboard de la Verbier! Alatura-te lor si participa zilnic la 6 ore de ski sau snowboard cu monitori calificati, in grupuri mici, in functie de nivelul tau (incepator, mediu sau avansat). Daca nu ai mai schiat sau nu te-ai mai dat cu snowboard-ul niciodata, vei avea ocazia sa inveti de la o echipa de profesionisti dedicati. Daca esti la un nivel mai avansat, iti vei perfectiona tehnica pe cele mai bine intretinute partii din Elvetia!

Nu uita de cursurile de limba straina (la alegere dintre engleza, franceza, germana sau spaniola) care se vor desfasura intr-un cadru prietenos si relaxat.

Vei fi cazat intr-una din numeroasele cabane din piatra si lemn construite in stilul specific regiunii si te vei bucura de sarmul si confortul asigurat de facilitatile moderne.

Esti curios sa explorezi imprejurimile statiunii? In timpul excursiei de o zi vei avea ocazia sa vizitezi una din locatiile de interes turistic major: Lausanne (Muzeul Olimpic), Geneva (Vechiul Oras, Gradina Botanica, Sediul ONU), Berna (capitala Elvetiei, Parlamentul Federal), Gruyère (vizita la fabricila de lactate si de ciocolata), Montreux (Castelul Chillon), Vevey (Muzeul Alimentarium).

Mai sunt doar 2 locuri disponibile! Vrei sa participi? Rezerva acum un loc in tabara de ski si snowboard Mirunette.

Perfectioneaza-ti abilitatile sportive, imbunatateste-ti cunostintele de limba straina si petrece o vacanta de iarna fantastica!

Mirunette International Education organizeaza tabere internationale Mirunette in strainatate, pentru copii cu varste intre 7 – 20 de ani.

Vezi oferta actualizata de tabere in Elvetia.