Tabara de ski si snowboard – Verbier, Elvetia 2012

Tabara de ski si snowboard Elvetia, Verbier

Alpii Elvetieni – ski, zapada multa, partii excelente si companie deosebita. Copii si tineri din intreaga lume!

Mirunette International Education va asteapta in tabara de iarna din Alpii Elvetieni! Vei avea ocazia sa inveti Engleza, Franceza, Spaniola sau Germana nu doar in clasa, ci si la ski! Garantat, cea mai interesanta tabara de ski & limbi straine! Tabara se desfasoara in celebra statiune de ski Verbier, din Elvetia.

 
Stiai ca…?
  • Verbier este una dintre cele mai mari statiuni de ski din Alpii Elvetieni?
  • Statiunea se afla la altitudinea de 1500 m, iar – cel mai interesant – domeniul de ski se desfasoara intre 1500 si 3300 m?
  • Preferata de numeroase celebritati, statiunea Verbier a gazduit pe timpul vacantei de ski persoane publice de inalt renume: Printul Harry, Sarah (Ducesa de York), precum si alti membri ai familiei regale britanice, Sir Richard Branson (intemeietorul imperiului financiar Virgin), James Blunt, Diana Ross etc?
Iata si alte avantaje ale taberei de ski din Elvetia:
  • vei avea cazarea intr-una din cele doua cabane tipic elvetiene (pentru fete, respectiv pentru baieti), foarte aproape de partiile de ski din statiunea montana de top Verbier;
  • vei beneficia de un program de cea mai inalta calitate (ce include foarte multe ore de ski si supraveghere asigurata de monitori profesionisti);
  • te vei bucura de activitati après-ski „high style” – inot, squash, dans, diverse jocuri de sala, patinaj, teatru, precum si ice-climbing, ice-hockey, curling, sanius;
  • optional sunt disponibile cursurile de limbi straine (poti alege ce doresti sa studiezi: engleza, franceza, germana sau spaniola)
Grupa de varsta: 8 – 11 ani; 12 – 15 ani; 16 – 18 ani.
Perioada taberei: 6 – 13 ianuarie 2013 (7 nopti)
Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minim 10 copii inscrisi
Rezerva acum! Capacitatea taberei este ocupata in proportie de aproape 100%, fiind deja inscrisi copii din Elvetia, Rusia, Brazilia etc.

Vezi oferta Mirunette de tabere in Elvetia.