Tabara de ski si snowboard de la Verbier, Elvetia, a ajuns la final

tabăra de ski & snowboard de la Verbiertabăra de ski & snowboard de la Verbier

Dragii noștri, ne-am reîntors din tabăra de ski & snowboard de la Verbier, Elveția, dar vă mărturisim sincer că încă suntem cu gândul acolo. Emoții, distracție, aventuri, multe râsete, prietenii noi și vechi, momente pe care cu siguranță nu le vom uita prea curând.

Iată și primul feedback după sosire:

Felicitări întregii echipe pentru felul în care a organizat totul astfel încât acești copii să se simtă bine și să păstreze în amintirea lor experiențe frumoase. Pentru mine a fost suficient să citesc bucuria de pe fața copilului la gândul unei posibile reîntoarceri pe pârtiile elvețiene, anul viitor. Prima zi de școala a început cu „Vreau pe pârtie la ski, de ce a fost atât de scurtă vacanța!?” (Sorina, mama Daillei)

Mulțumim încă o dată tuturor participanților și abia așteptăm să ne revedem în următoarea aventură! Iar până când ne vom revedea, vă lăsăm în compania taberelor de vară Mirunette pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta. Pentru informații complete despre ce a presupus tabăra de ski & snowboard de la Verbier, Elveția, click aici.

Iar dacă doriți să revedeți albumele de poze complete, de pe toată durata taberei, vă invităm să accesați albumele noastre de pe Facebook și Google Photos. 

Hugs&Kisses from The Mirunettes!

tabăra de ski & snowboard de la Verbier

tabăra de ski & snowboard de la Verbier

tabăra de ski & snowboard de la Verbier

tabăra de ski & snowboard de la Verbier