Tabara de grup Ski si Snowboard – Verbier, Elvetia 2013

Tabara de grup Ski si Snowboard – Verbier, Elvetia 2013

Tabara de Ski sau Snowboard Mirunette – o noua aventura ce a avut loc in statiunea Verbier, la 1500 m, din cadrul renumitei zone de schi 4 Vallees.

Totul a fost incantator!
De la vreme, care tinand cont ca ne-am aflat intr-o regiune montana, ne-a desfatat aproape in intregime cu soare, la cazare, cursuri de schi/ snowboard, activitati si excursie si pana la staff-ul foarte tanar, implicat si foarte amabil.
Cazarea a avut loc in in 2 cabane tipic elvetiene, din lemn si piatra, cochet amenajate, in camera cu patru paturi, cu baie proprie si cu vedere spre munte. In cadrul celor 2 cabane am avut parte de toate facilitatile: sala de mese, sala comuna, sala de billiard, sala de cinema, salile pentru echipament schi. Doar schiurile si betele trebuiau lasate afara, pe suporti amenajati, in dreptul numelui instructorului pentru fiecare grup, pentru a le regasi cu usurinta.
Mesele au fost foarte bune, cina fiind cea mai gustoasa si bogata (in fiecare seara o varietate de salate + fel principal + desert). Le micul dejun s-a servit unt, gem, miere, cascaval, sunca sau omleta, precum si nelipsita ciocolata calda. Pranzul era cald, servit pe partie, in restaurantele proprii ale scolii. Dupa-amiaza, la intoarcerea de pe partii, aveam un brunch cu unt, gem si ciocolata calda. Fructele erau nelipsite din sala de mese, fiind la discretia copiilor.
In fiecare dimineata la ora 9 era plecarea spre partii, fiecare in grupa corespunzatoare nivelului de schi. Toti eram transportati cu microbuzele scolii pana la telecabine, care erau la o distanta de doar 2 – 4 km. La ora 16.00 ne intorceam, toti destul de obositi. Am avut 5 copii la nivel incepator, care s-au descurcat foarte bine, 3 dintre ei avansand pe partiile pe care schiau si cei de nivel intermediar, 2 fete la nivel intermediar si 2 fete la nivel avansat.
Pentru relaxarea de dupa-amiaza, dupa schi, copiii puteau alege intre jocuri sau relaxare in cabana, inot la centrul sportiv sau shopping in oras. Cei care au avut lectii de limba engleza sau franceza dupa-amiaza, nu au avut parte de aceste optiuni, insa au interactionat fara probleme cu profesorii si colegii din grupa.
Seara, dupa cina, nu au lipsit activitatile, mult mai interesante si interactive: torch walking, Casino night, Who wants to be a millionaire, ice-skating, Dine Out si disco.
 
Fiecare a reusit sa interactioneze cu participanti internationali: rusi, elvetieni, brazilieni, etc, sper ca vor ramane prietenii frumoase si amintirile cu siguranta ca le vor face placere tuturor.
 
Excursia de 1 zi, desfasurata la Zoo si Lausanne, a fost aleasa aproape de toti copiii, a fost binevenita pentru relaxarea dupa mai multe zile de schi si schimbarea peisajului.
Astfel am petrecut o saptamana minunata  in inima Alpilor, speram sa repetam experienta si felicitari tuturor pentru progresele vizibile la schi/ snowboard!
Iuliana M. (group leader – Tabara de grup Ski si Snowboard 2013)

Doresti o tabara in Elvetia? Contacteaza-ne si noi te vom indruma pentru a alege cea mai potrivita oferta.