Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (14)

Tabara limba germana Blossin Berlin 2017Tabara limba germana Blossin Berlin 2017

Dragi parinti, astazi a fost o zi extrem de frumoasa pentru noi. Am vizitat orasul Potsdam si renumitul castel Sanssouci. Am avut chiar si un tur al castelului, in care am aflat informatii interesante despre viata oamenilor din secolele trecute, despre istoria familiei care a detinut proprietatea dar si despre orasul Potsdam si imprejurimile sale.

Dupa un tur lung plin de istorie, a venit si randul unei plimbari prin centrul orasului. Ne-au fascinat stradutele pitoresti, magazinele cochete dar si felul oamenilor de a fi, prietenosi si gata mereu sa te ajute. Este un orasel pe care ne dorim cu totii sa il revedem.

Timpul trece repede atunci cand te distrezi asa ca seara ne-a ajuns din urma cu pasi repezi. Intorsi in campus ne astepta un gratar cu tot ceea ce trebuie pe langa. Trebuie sa va spunem ca a fost absolut delicios si ca unii dintre noi am cerut chiar portie dubla. A urmat un foc de tabara la fel de distractiv, unde am primit si desertul, bezele flambate.

Acum nu ne ramane decat sa ne facem bagajul si sa ne bucuram maine de ultima zi din tabara de limba germana! Va fi o zi grea, cu despartiri, cu promisiuni de revedere, dar si cu bucuria ca ne vom indrepta catre casa.

Pe curand,

Dapfni & Trupa ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook  sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii primite de la group leader!

Tabara limba germana Blossin Berlin 2017 Potsdam

Tabara limba germana Blossin Berlin 2017 Potsdam