Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017

Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017

Dragi parinti,

Asa cum va anuntam inca de ieri, astazi a fost ultima zi de cursuri asa ca la final am primit cu totii cate un certificat de absolvire, cu nivelul corespunzator fiecaruia in parte. Suntem tare fericiti sa va anuntam ca la testul final am luat note foarte bune, unele chiar cele mai bune din grupa, lucru cu care ne mandrim. Desigur le-am multumit si profesorilor nostri pentru rabdare, profesionalism si dedicare, noi primind la randul nostru felicitari pentru modul in care am lucrat si ne-am comportat in aceste doua saptamani.

Dupa masa de pranz, ziua a decurs in mod obisnuit cu activitati precum Blossin Cup, SUP sau inline skating. Vremea a tinut si ea cu noi, soarele fiind prezent pe cer, dar temperatura fiind una suportabila. Din fericire putinii nori pe. care i-am zarit neaducand cu ei ploaia.

Seara a avut loc un concurs de talente, desfasurat de data aceasta in grupe. Am avut de ales intre zece teme pe care le puteam prezenta cum doream, prin cantece, piese de teatru, picturi etc, si pentru care primeam puncte din partea juriului pentru creativitate, recuzita, fluenta si interactivitate. Totul s-a desfasurat evident in germana si cu totii ne-am distrat copios, mai ales ca doua dintre cele 3 grupe au ales sa prezinte „viata in tabara Blossin„. Trei dintre noi au facut parte din juriu si au incercat sa fie cat de impartiali au putut. Grupa castigatoare a primit si un premiu dar in final aplauzele ne-au premiat pe toti pentru participarea extraordinara si pentru spiritul de echipa de care am dat dovada. A fost o seara intr-adevar memorabila!

Ne pregatim acum pentru excursia la Potsdam unde vom vizita Palatul Sanssouci si putin din centrul orasului. Va fi cu siguranta o experienta interesanta.

Va pupam,

Dapfni & Trupa ?

Tabere Germania Mirunette

Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017

Tabara Blossin, Berlin – Mirunette 2017