Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (12)

Tabara de limba germana Berlin Blossin 2017 MirunetteTabara de limba germana Berlin Blossin 2017 Mirunette

Dragi parinti, revenim cu noi vesti din tabara de limba germana de la Berlin!

Desi ziua aceasta se anunta a fi una ploioasa, soarele a fost cu noi pe tot parcursul zilei si nu am avut parte de nici macar un strop de ploaie, ceea ce a fost foarte bine pentru cei care au avut activitati nautice precum paddling sau vaslitul in sincron. Dupa doua ore si ceva de vaslit, ambele echipe s-au intors sleite de puteri dar incantate de experienta avuta.

Cea de-a treia grupa a ramas in campus avand parte de o lectie de mers cu rolele. Acum stim sa franam in mai multe feluri, sa cadem fara sa ne lovim sau sa facem diverse scheme. Am jucat chiar si un fel de hockey doar ca nu aveam gheata si purtam role. Lupta a fost apriga dar am reusit sa ducem la bun sfarsit competitia.

Pentru a ne relaxa putin dupa efortul depus, seara a fost organizata pentru noi o discoteca, unde am putut dansa si asculta muzica. Cei care au preferat aerul curat de afara au jucat fotbal, tenis de masa, volei etc sau pur si simplu s-au bucurat de peisaj.

Maine este ultima zi de cursuri si suntem tare entuziasmati! Vom primi si certificatele de absolvire si abia asteptam momentul. Suntem siguri ca aceste 2 saptamani de tabara ne-au imbunatatit si mai mult vocabularul si cunostintele de gramatica!

Mai este putin si vom parasi tabara de limba germana din Blossin asa ca incercam sa profitam cat mai mult de ceea ce avem in jur. Vom avea insa grija sa va tinem la curent!

Va pupam,

Dapfni & Trupa ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de limba germana Berlin Blossin 2017 Mirunette

Tabara de limba germana Berlin Blossin 2017 Mirunette