Tabara de limba Engleza Oxford Brookes – 2017 Mirunette (2)

Dragi parinti, timpul trece atat de repede in tabara de la Oxford Brookes University, unde e mereu ceva de facut. Copiii se simt foarte bine, s-au împrietenit, se inteleg foarte bine!

Marti seara a fost ” Blind Date „, doar Ana si Călin au avut curajul sa participe, ceilalti s-au amuzat din sala 🙂

Miercuri dimineata copiii au fost la ore si dupa pranz am plecat din nou in oras. De data aceasta am vizitat Trinity College, fondat in 1555 si care a dat regatului trei prim miniștri. Am avut apoi si putin timp liber in oras. Seara activitatea s-a desfășurat pe terenul de sport. Au jucat cricket, baschet, quidditch, s-au recreat si s-au amuzat.

Joi de dimineata au inceput programul ca de obicei cu orele de limba engleza, iar dupa masa de pranz ne-am îmbarcat in ‘double decker’ ( autobuzul etajat ) si am plecat spre Cotswold Wildlife Park, un parc uriaș cu 260 de specii de animale. Am facut un tur cu trenulețul, deoarece timpul nu ne permitea sa parcurgem o zona atat de mare. Am reusit sa vedem o parte din animale, apoi ne-am amuzat cu cele de plus la magazinul parcului. Seara am avut karaoke, dar copiii au preferat sa stea pe iarba sa joace carti sau alte jocuri.

Vineri vor avea dupa amiaza activitati sportive ( volei, baschet, dodgeball) sau „Crafts„. Seara este rugby sau „Lip Sync”.

Vom reveni cu vesti si fotografii dupa cele doua excursii de sambata la Cambridge si duminica la Bath.

Cred ca v-ati convins deja ca se simt foarte bine aici si vor veni acasă cu multe cunoștințe, experiențe si multi prieteni noi!

Pe curand,

Group Leader Daniela S.

Tabere de engleza Mirunette

 

Tabara Oxford Brookes 2017 Mirunette

Tabara Oxford Brookes 2017 Mirunette

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos