Tabara de limba Engleza New York, Fordham University 2017 – Mirunette (8)

Tabara New York Fordham University 2017 MirunetteTabara New York Fordham University 2017 Mirunette

Dragi părinți, numărătoarea inversa a început, timpul trece ca nebunul, iar clipele petrecute in Tabăra de limba engleza la NY, Fordham University sunt din ce in ce mai intense, distractive și memorabile.

Ieri, vineri, a avut loc festivitatea de premiere ce a marcat doua săptămâni de cursuri de limba engleza. A devenit deja o obișnuința ca elevii Mirunette sa fie lăudați pentru abilitați deosebite de comunicare in limba engleza, iar după înmânarea diplomelor, tocile au fost aruncate in aer pe faimoasele trepte ale celei mai vechi clădiri din campus. De sute de ani, studenți ai Universității Fordham – printre care putem aminti de Denzel Washington dar și de Donald Trump – au pășit îmbogățiți cu noi cunoștințe și experiente de viața. Fun fact: cu câțiva ani in urma, tot aici pe aceste trepte a avut loc și un concert U2, unde Bono alături de formația sa a încântat o mare de oameni cu cântece binecunoscute.

New York este cu adevărat un oraș caleidoscopic ce nu încetează sa ne surprindă cu fatetele sale pe cât de variate, pe atât de surprinzătoare. Am făcut o noua vizita in Manhattan. Și de aceasta data, zeci de sacoșe de cumpărături au reprezentat adevărate trofee ale unei reușite zile de shopping pana pe inserat. Ziua s-a încheiat intr-o maniera cu adevărat specială, urcând pe Top of the Rock (terasa clădirii din Rockefeller Center) unde panorama orașului pe timp de noapte ne-a lăsat fără cuvinte.

Ziua de sâmbătă ne-a încântat din nou, de aceasta data prin inedita vizita pe Coney Island, supranumita „Playground of the world”. Unii dintre noi s-au relaxat pe plaja, alții s-au distrat in atracțiile din Luna Parc. Pe buna dreptate acesta zi a fost desemnată de mulți dintre noi ca fiind cea mai frumoasa zi, după aproape doua săptămâni petrecute in tabara de engleza in NY in „the concrete jungle”.

Încă nu realizam ca mâine este ultima zi (Când vom avea excursiile optionale fie la Six Flags, fie la Shopping outlet), iar poimâine vom face deja bagajele… dacă ar trebui sa tragem linie și sa exprimam toată aceasta minunata experienta din Tabăra la New York intr-o singura fraza, cu siguranța aceasta ar fi: Mirunette – „Where strangers become friends and friendships last forever”!

Dragi părinți, fiecare copil in parte va mulțumeste pentru ocazia de a fi petrecut doua săptămâni minunate in vacanța la NY – The city that never sleeps!!

Kisses,

Miruna, Alex & The Mirunette Gang xx

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara New York Fordham University 2017 MirunetteTabara New York Fordham University 2017 Mirunette