Tabara de limba Engleza New York, Fordham University 2017 – Mirunette (7)

Tabara New York Fordham Mirunette 2017 Broadway

Days 9 & 10 – Cool cats on Broadway

Dragi parinti,

Ieri Mirunetii din tabara din America au luat New York-ul la picior. Prima oprire a fost in Washington Square, locul ce marcheaza 100 de ani de la inaugurarea lui George Washington ca presedinte al Statelor Unite.

A urmat o plimbare pana in cartierul SoHo, renumit pentru galeriile de arta si, mai recent, magazinele de haine care au impanzit zona. In asemenea circumstante artistice, nu ne-a fost greu sa fim acaparati de frumusetea operelor de arta (atat plastica, cat si vestimentara). Nici ploaia care isi facea ocazional simtita prezenta nu a reusit sa ne inmoaie avantul de a explora sau de a face shopping cum numai in New York se poate. Iar pentru ca atat shopping ne-a facut foame, am luat cina la Dallas BBQ, un restaurant cu specific american situat in inima Times Square.

Mersul cu Subway (metrou) a deveni o obisnuinta pentru noi, asa ca astazi am vizitat High Line, un parc amenajat pe o fosta linie de metrou de suprafata. A fost uimitor sa vedem acest element de infrastructura, care ne trimite cu gandul la beton, trenuri aglomerate si forfota, transformat intr-un loc verde menit pentru relaxare.

A urmat Chelsea Market, care ne-a surprins cu magazinele sale cochete, cu personalitate. Plimbandu-ne pe acolo, aveam impresia ca am pasit in afara New York-ului, intr-o lume colorata care seamana putin cu fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka (si pe buna dreptate, caci cladirea care adaposteste market-ul a fost pe vremuri era o fabrica de biscuiti).

Pentru ca o vizita la New York nu este completa fara a vedea un musical pe Broadway, ne-am conformat traditiei si ne-am dus sa vedem “Cats” – unul dintre cele mai longevive spectacole de acest gen. O experienta cu adevarat unica si memorabila, am iesit de la teatru fredonand piesele deja faimoase.

Iar daca pe scena actorii au fost cei care au stralucit, a urmat randul nostru sa ne simtim ca adevarate vedete, asadar ne-am plimbat cu limuzina doua ore prin orasul care nu doarme! Ne-am oprit si la Brooklyn Bridge, am facut poze, iar in limuzina muzica si distractia au fost la nivel maxim!

Maine avem ceremonia de absolvire si abia asteptam sa va povestim despre urmatoarele noastre aventuri din tabara de limba engleza!

The cool Mirunette cats xx

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara New York Fordham Mirunette 2017 Broadway

 

Tabara New York Fordham Mirunette 2017

 

Tabara New York Fordham Mirunette 2017