Tabara de limba Engleza Miami Barry 2017 Mirunette (2)

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Dragii nostri parinti,

Ne apropiem de primul weekend in tabara de la Miami Barry 2017, de unde revenim pe calea undelor cu un rezumat a ceea ce am experimentat in ultimele zile:).

Miercuri, in South Beach, am avut mai multe optiuni de care ne-am bucurat: am stat la plaja si ne-am aruncat in valurile Atlanticului, in apa foarte foarte calda, am facut si shopping pe artera principala din oras – Lincoln Bld, am vazut cladirile in stil Art Deco, inclusiv casa lui Versace, care a fost ucis in 1997 chiar pe treptele de la intrare. Acum casa a fost cumparata de la sora lui Versace si transformata intr-un restaurant foarte cochet. Am avut parte si de un tur inedit cu Miami Duck Tour, masina amfibie cu care ne-am plimbat pe apa si al carei ghid ne-a povestit pe scurt despre istoria orasului Miami – care in anii 1880 era doar o mlastina de cativa centimetri si care ne-a aratat vilele celebritatilor precum: Gloria Estefan, David Beckam, Ricky Martin, Jackie Chan, Lester Hemingway (fratele lui Ernest Hemingway) si multi altii.

Joi am avut atat dimineata, cat si dupa pranz, lectii. Stim ca nu a fost cea mai frumoasa zi, insa orele de limba engleza fac parte din program si speram ca toti copiii sa se integreze in grup la ore si sa participe activ.

Tot ieri dupa-amiaza, desi trebuia sa ajungem la plaja Bal Harbour, pe care am vazut-o doar putin, deoarece ploua torential, am schimbat programul din cauza vremii si am ajuns la Aventura Mall, de unde copiii au revenit cu pungi de cumparaturi care mai de care mai diversificate.

Astazi, vineri dupa-amiaza am ajuns la cel mai mare outlet din US, Sawgrass Mills – mult asteptat de copii. In a doua parte a zilei a plouat incontinuu, insa noi am fost la adapost, la cumparaturi.

Serile au fost relaxante, desi avem activitati in program, copiii nostri nu prea au tragere de inima sa participe. Am avut welcome party, seara la piscina si seara Trivia – cine a participat, bravooo! Restul, fie afara la plimbare prin campus, fie in camera, pregatindu-se de somn. Astazi avem disco si mancam pizza.

Pentru pasionatii de fotbal, dorim sa va impartasim ca echipa Paris St. Germain se antreneaza pentru meciul cu Juventus  pe terenul de fotbal al Universitatii Barry, din pacate nu ne putem apropia prea mult insa am reusit sa facem cateva fotografii in actiune. Pe 29 iulie, FC Barcelona va juca cu Real Madrid tot in Miami, la Hard Rock Stadium.

Vom reveni luni dimineata, dupa un weekend plin de excursii la North Beach, Fort Lauderdale si Everglades! (speram ca vremea sa ne permita sa ne bucuram de aceste locatii interesante si mult asteptate)

Pana atunci, va lasam sa va bucurati de imagini.

Cu drag, group leaderii D& I,

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Miami Barry 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017